WIGILANT-sukuseura ry

--- o ---
Toimintasivulle  
--- o ---
 

WIGILANT-SUKUSEURAN GOLFTURNAUS 21.8.2016

 

Tämän vuoden turnauksen järjestäjät olivat vuoden 2014 voittajat Taina ja Jukka Karrikka

Turnaus päätettiin järjestää sukuseuran vuosikokouksen yhteydessä. Lähin kenttä Naantalista, josta löytyi vapaita tiiaikoja sunnuntaille 21.8, oli  Uudenkaupungin golfkenttä, joten siihen päädyttiin.

 
 
 
Turnaukseen osallistuivat tänä vuonna Ulla ja Tarmo Tuominen, Kirsi ja Kari Kankaanranta, Ville ja Vesa Valpasvuo ja Taina ja Jukka Karrikka.  Yhteiskuvassa joukkueet 1 tiillä. Oikeanpuoleisessa kuvassa voittajat Taina ja Jukka Karrikka.
 

Ensimmäinen tiiaika oli klo 12.00, jolloin starttasivat Ulla ja Tarmo sekä Kirsi ja Kari. Kymmenen minuuttia myöhemmin eli 12.10 lähtivät matkaan Ville ja Vesa, sekä Taina ja Jukka.

 

Oli hienon näköistä kun kahdeksan pelaaja uusissa Wigilant-sukuseuran keltaisissa paidoissa etenivät pitkin Uudenkaupungin golfkenttä.

 

Uudenkaupungin kenttä oli hyvässä kunnossa, kun vielä ilmakin hemmotteli, niin mikä oli pelata 18 reikää hienoa peliä.

 

Uudenkaupungin kenttä oli hyvässä kunnossa, kun vielä ilmakin hemmotteli, niin mikä oli pelata 18 reikää hienoa peliä.

Pelit päätyivät aikanaan ja voittajaksi selvisivät Taina ja Jukka Karrikka,  toisena vuonna peräkkäin. Toinen sija jaettiin Ullan, Tarmon ja Kirsin sekä Karin kesken. Villen ja Vesan kohtaloksi jäi viimeinen sija.  Tulosten selvittyä kaikki saivat palkintoja.

- Jukka Karrikka-