WIGILANT-sukuseura ry

--- o ---
Toimintasivulle  
--- o ---
 

WIGILANTOPEN GOLFTURNAUS 2013

 

Järjestyksessä toinen Wigilant-sukuseuran golfturnaus järjestettiin tänä vuonna Ruukki-golfin kentällä Raaseporissa. Turnauksen järjestivät tällä kertaa viime vuoden voittajat Kari ja Kirsi Kankaanranta. Osanottajamäärä oli ilahduttavasti kasvanut. Meitä oli kaikkiaan kuusi paria: Kankaanrannat, Karrikat, Tuomiset, Valpasvuot, Jokirannat sekä Eijan tytär Minna miehensä Janne Hurmeen kanssa.

 
 
Ensimmäisessä ryhmässä lähtivät liikkeelle Kai Jokiranta, Kirsi Kankaanranta, Vesa Valpasvuo ja Taina Karrikka   Toisessa ryhmässä golffasivat Ville Valpasvuo, Minna Hurme, Jukka Karrikka ja Tarmo Tuominen

Suomen kesä näytti parhaita puoliaan, kun 2.6.2013 aamulla kokoonnuimme Ruukin golfklubille aamukahville ja Karin käskynjakoon. Kolme nelihenkistä ryhmää lähti innokkaasti liikkeelle. Pian kuitenkin paahtava helle alkoi kantaa veroa. Juomaa kului litratolkulla ja 18 väylän kiertämiseen kului aikaa yli viisi tuntia. Lämpömittari lähenteli 30 astetta. Hikisen rupeaman jälkeen virvokkeet ja ruoka maistuivat klubiravintolassa. 

 

Kilpailu oli tänä vuonna vielä tiukempi kuin viime vuonna. Kilpailumuotona oli Bestball parikilpailuna. Tarkistuslaskennan jälkeen voittajiksi selviytyivät Ulla ja Tarmo Tuominen. Vain yhdellä vaivaisella bogeypisteellä hävisivät toiseksi sijoittuneet Kirsi ja Kari Kankaanranta. Kolmannen sijan saavuttivat golfin vasta hiljattain aloittaneet Minna ja Janne Hurme. Voittajat saivat vuodeksi haltuunsa Karrikoiden lahjoittaman komean golffari-patsaan. Lisäksi joukkueita palkittiin Golfliiton lahjoittamilla golfvarusteilla. 

 
 
Kolmannen ryhmän muodostivat Ulla Tuominen, Kari Kankaanranta, Eija Jokiranta ja Janne Hurme   Voittajat Ulla ja Tarmo Tuominen saivat vuodeksi haltuunsa golffari-patsaan
 

Palkintojen jako tapahtui lähistöllä sijaitsevalla Kankaanrantojen kesäasunnolla, jonne siirryimme välittömästi ruokailun jälkeen. Vehreällä pihalla kahvi maistui mainiolta raparperipiirakan ja jäätelön kera. Kiitos Kirsi ja Kari järjestelyistä ja tarjoiluista. Sääntöjen mukaan voittajapari järjestää seuraavan vuoden kilpailun, joten ensi vuonna tapaamme Meri-Teijon kentällä Perniössä. Uusiakin golffareita vielä mahtuu mukaan, joten nyt vain green cardia suorittamaan. 

 
-Tarmo Tuominen-