WIGILANT-sukuseura ry

--- o ---
Toimintasivulle  
--- o ---
 

WIGILANTOPEN GOLFTURNAUS 2012

 

Ensimmäinen Wigilant-sukuseuran golfkilpailu järjestettiin helatorstaina 17.5.2012 Vihdissä. Kiitos Jukka Karrikan, joka oli ottanut asian omakseen ja järjesti onnistuneen tapahtuman. Ensimmäiseksi tapahtumaksi osanottajamääräkin oli aivan kohtuullinen. Meitä oli yhteensä kahdeksan eli neljä perhekuntaa: Kankaanrannat, Karrikat, Tuomiset ja Valpasvuot. Toivottavasti ensi vuodeksi saamme lisää innokkaita golfin harrastajia tähän mukavaan tapahtumaan.

 
 
Vas. Tarmo Tuomien, Jukka Karrikka, Kirsi Kankaanranta, Vesa Valpasvuo ja Ville Valpasvuo   Vas. Tarmo Tuominen, Ulla Tuominen, Jukka Karrikka, Taina Karrikka, Kari Kankaanranta, Ves Valpasvuo ja Ville Valpasvuo
 

Kilpailu pidettiin Vihdin Hill Side Golf &Country Clubin Valley-kentällä ja pelimuotona oli perhekohtainen joukkuekilpailu. Ennen kisaa kokoonnuimme rangella viimeistelemään svingiämme kuntoon. Yhdessä nautitun aamukahvin jälkeen starttasivat ensimmäiset joukkueet klo 11.00.  Kenttä oli ajankohtaan nähden hyvässä kunnossa ja ilmakin suosi meitä, mitä nyt pieni saderyöppy vähän häiritsi tunnelmaa. Omasta mielestämme vauhtimmekin oli kohtuullinen, mutta silti 18 väylän kiertämiseen kului viisi ja puoli tuntia.

 

Tällaisen hikisen rupeaman jälkeen oli paikallaan käydä saunomassa. Saunatilat olivat upeat ja löylyä riitti, joten lauteilla käytiinkin jälkipelit, tosin aivan ystävällisessä hengessä. Saunapuhtaina siirryimme sitten päivällispöytään, jonka Jukka oli järjestänyt golfklubin kabinettiin. Maukkaan aterian ja Vesan tarkan tuloslaskennan jälkeen päästiin palkintojen jakoon.

 
Kankaanrannat voittivat          Tuomiset tulivat toiseksi Valpasvuot punnersivat pronssille
 

Tiukan Wigilant Open -kilpailun parhaaksi joukkueeksi selviytyivät Kankaanrannat voittamalla vain kahdella pistebogeypisteellä Tuomiset. Kirsi ja Kari Kankaanranta saivat vuodeksi haltuunsa Taina ja Jukka Karrikan lahjoittaman komean golfaiheisen kiertopalkinnon. Toiseksi tulleet Ulla ja Tarmo Tuominen ja kolmanneksi sijoittuneet Vesa ja Ville Valpasvuo palkittiin Golfliiton lahjoittamilla pelipaidoilla. Kaikki osanottajat saivat lisäksi Jukka Karrikan järjestämät Viking Linen lahjakortit. Palkintopöytä oli siis varsin runsas.

 

Jukka oli laatinut kilpailun säännöt sellaisiksi, että kiertopalkinnon voittanut joukkue saa kunniatehtäväkseen järjestää seuraavan vuoden Wigilant Open -kilpailun. Jäämme jännityksellä odottamaan ensi vuoden kisapaikkakuntaa. Eräänä eksoottisena vaihtoehtona nousi esiin Levi ja Lapin ruska. Kankaanrannoilla on siellä upea kelotalo. Ehkäpä tapaamme siellä entistä runsaslukuisemman määrän golfin harrastajia.

 
-Tarmo Tuominen-