WIGILANT-sukuseura ry
Takaisin toimintasivulle
 

Sukutapaaminen 2018 Tampereella 11.- 12. elokuuta

 

Wigilant sukuseuran  vuoden 2018 sukutapaaminen pidetään kuningas Kustaa III vuonna 1779 perustamassa Tampereen kaupungissa. Ohjelmassa on täysilaidallinen kulttuuria museovierailuista Pyynikin kesäteatteriin. Kerron tässä jäsentiedotteessa alustavasti sukutapaamisen ohjelmasta, ohjelman ovat laatineet Hannu Aunoila ja Vesa Valpasvuo.

Kokoonnumme 11. elokuuta museokeskus Vapriikissa, joka sijaitsee Tammerkosken rannalla; Vapriikissa on jatkuvasti yli 10 mielenkiintoista näyttelyä. 

Aloitamme Vapriikissa kahvitilaisuudella klo 12:00.  Kahvien jälkeen sukuseuran jäsenillä on mahdollisuus tutustua omaehtoisesti museon näyttelyihin. Vapriikissa on sukutapaamisen aikaan muun muassa seuraavanlaisia näyttelyitä: Tampere 1918,

Lounas on tarjolla Finlaysonin Palatsissa klo 14:00, samassa paikassa pidämme myös kokoustilaisuuden.  Finlaysonin Palatsi sijaitsee Tammerkosken toisella puolen ja sinne on lyhyt kävelymatka kosken ylitse Palatsinraitin siltaa myöten. Finlaysonin palatsi valmistui vuonna 1899 Finlaysonin tehtaan patruunan Wilhelm von Nottbeckin pojan rakennuttamana.

Iltaohjelmana alkaen klo 18:00 on Pyynikin kesäteatterin näytös: dekkarikomedia Ehtoolehdon sankarit. Mukana ovat mm näyttelijät Eija Vilpas, Tuija Piepponen, Mari Turunen, Pirkko Hämäläinen, Puntti Valtonen ja Lari Halme. Sukuseura tarjoaa jäsenilleen pääsylipun kesäteatterin esitykseen. Pyynikin kesäteatteri sijaitsee Pyynikinharjun eteläpuolella Pyhäjärven rannalla.

Majoituspaikaksi sukuseuran jäsenille suosittelemme Scandic Rosendahl – hotellia joka sijaitsee myös Pyhäjärven rannalla noin 400 metrin päässä kesäteatterista. Ideana on että jokainen varaa itse majoituksensa, mutta toivomme että mahdollisimman moni majoittuisi samaan hotelliin jotta voimme jatkaa iltaa yhdessä mm illallisen merkeissä.

Seuraavan päivän ohjelmassa on perinteinen sukuseuran golfkilpailu, joka pelataan Tampereen Tammer Golfin kentällä. Peliajoista ja pelimuodosta ja ilmoittautumisesta tulee tarkempaa tietoa myöhemmin. 

Muistakaa ilmoittautua Wigilant sukuseuran Tampereen tapaamiseen ennen 15.6.2018 !

Lisätietoa ja tarkennuksia ohjelmaan tulee kesän alussa.

Kari Kankaanranta
Puheenjohtaja