WIGILANT-sukuseura ry
Takaisin etusivulle
Helsinki 7.5.2017
   KUTSU VUODEN 2017 TAPAHTUMIIN
HYVÄT SUKUSEURALAISET !
 

Kevät keikkuen tulevi, sanottiin ainakin ennen, mutta keväisin on myös aina jotain muistettavaa!

 

Nyt viimeistään kannattaa miettiä tätä ilmoittautumista sukuseuramme kesän 2017 sukutapaamiseen. Sukuseurahan tarjoaa kaikille jäsenilleen ilmaisen Tallinnan matkan 19.8.2017, ( Suomen satavuotisijuhlan kunniaksi) pitää myös sisällään ennen 31.5.2017 liittyvät uudet jäsenet.

 

Jos taas jäsen ei ole, niin matkan hinta ei päätä pakota: Aikuiset 68 €, 12-17 vuotiaat 50 € ja alle 12 vuotiaat 27 € (aterian hinta), heiltä ei matkalipusta peritä hintaa.Matkaan kuuluu salaattibuffet,  salaatin jälkeen pidetään normaali vuosikokous ja laivan lähtiessä takaisin Helsinkiin klo 18.00, meillä on illallisbuffet.

 

Ennakkoilmoittautuminen olisi tehtävä 31.5. 2017 mennessä, niin saadaan laivayhtiön kanssa tarkistettua tarpeelliset tilat. Ennakkoilmoittautumisen voi perua 1.7.2017 mennessä, jos tulee tarpeellisempaa menoa.

 

Ilmoittautumiset tehdään minulle, osoitteeseen:
jukka.karrikka@kolumbus.fi tai puhelimitse   040-758 1106.

 
Toinen johon pyydän ilmoittautumisia on sukuseuramme joka vuotinen golfturnaus.  Olen ajatellut turnauksen ajankohdaksi heinäkuun kahta ensimmäistä viikonloppua eli lauantai 1.7 tai lauantai 8.7. Pelipaikaksi olen ajatellut seuraavia kenttiä: Vierumäki Cook, Espoon Golfkenttä tai Gumböle
 

Joten tulijat olkaa hyvät ja ilmoittakaa ilmoittautumisen yhteydessä teille sopiva päivämäärä ja kenttä, niin yritetään soveltaa asia niin, että enemmistön kanta päivässä ja kentässä voittaa. Tietysti myös se, että sopiiko kyseiselle kentällä se päivä. Olen valinnut kentät paljolti sen perusteella, että ne kuuluvat Senior Golf:n alennuskenttiin.

 

Toivoisin ilmoittautumisia 15.6.2017 mennessä minulle, osoitteet ovat tuossa hiukan ylempänä.

 

Oikein hyvää kevään jatkoa kaikille!

 

Jukka Karrikka
sukuseuran hallitus
sihteeri